Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana godišnja skupština Konjogojstvene udruge Vallis Aurea Požega

Konjogojstvena udruga Vallis Aurea Požega održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu. Predsjednik Udruge Damir Pavković i tajnik Igor Del Vechio podnijeli su svim nazočnim članovima izvješće o radu, s financijskim izvješćem Udruge za 2019. te planom rada za 2020. godinu

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 209

Konjogojstvena udruga Vallis Aurea Požega održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu. Predsjednik Udruge Damir Pavković i tajnik Igor Del Vechio podnijeli su svim nazočnim članovima izvješće o radu, s financijskim izvješćem Udruge za 2019. te planom rada za 2020. godinu. Rad udruge svojim dolaskom pozdravio je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

- Ovi mladi ljudi će nastaviti vašu plemenitu zadaću i misiju, vi šaljete lijepu poruku, a jedinstvo nas sve može očuvati jer trebate biti složni u radu – istakao je u pozdravnoj riječi gradonačelnik Puljašić. Dodao je kako kočiju koju je grad kupio mogu koristiti za sve potrebe u županiji.

-Grad je kupio jednog pastuha na preporuku struke kako bi se poboljšala genetika uzgoja konja, davat ćemo i nadalje potporu vašem radu, a očekujemo da se uključite u scenski prikaz koji će se uskoro upriličiti na Trg svete Terezije. - zaključio je Puljašić.

Udruga kroz cijelu godine sudjeluje i na mnogobrojnim folklornim manifestacijama sa svojim jahačima i zapregama. Pohvale i potporu udruzi najavili Vlado Boban, načelnik Općine Velika ističući potrebu suradnje sa smotrom folklora Čuvajmo običaje zavičaja, čelnici Središnjeg saveza hladnokrvnih konja Hrvatske, te predstavnici niz udruga. Na Skupštini je bio nazočan i predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutjeva Ivica Ribičić, koji također daje doprinos radu Udruge kao i predsjednik udruge Kutjevači vinari Ivan Grgić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?