Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Izgradnja novog poslovnog kruga u Industrijskoj ulici u Požegi napreduje prema planu

Kraju se bliže radovi na izgradnji poslovnog kruga tvrtke Komunalac Požega u Industrijskoj ulici, na prostoru pored Reciklažnog dvorišta

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1125

Kraju se bliže radovi na izgradnji poslovnog kruga tvrtke Komunalac Požega u Industrijskoj ulici, na prostoru pored Reciklažnog dvorišta. Riječ je o radovima vrijednima 9,11 milijuna kuna (bez PDV-a) koje izvodi zajednica ponuditelja požeških tvrtki Magma i Presoflex gradnja, a gradilište su danas obišli požeški gradonačelnik Darko Puljašić te predstavnici tvrtke Komunalac Požega na čelu s direktorom Josipom Vitezom. Radi se o nekoliko građevina koje će biti smještene u poslovnom krugu na parceli od oko 8700 kvadratnih metara. Osim glavne poslovne zgrade neto površine oko 935 kvadratnih metara, bit će sagrađeni skladišni prostori i nadstrešnice površine oko 870 kvadratnih metara. Završetak radova očekuje se sredinom ožujka ove godine. Evo što je rekao direktor Komunalca Požega Josip Vitez.

00:58 Josip Vitez

Grad Požega većinski je vlasnik tvrtke Komunalac Požega, a gradonačelnik Puljašić naglasio je kako se ukazala potreba izgradnje novog poslovnog kruga koji će omogućiti proširenje djelatnosti te viši standard i bolje uvjete rada, a blizina operativnih snaga racionalizirat će i troškove skrbi o korisnom otpadu.

00:42 Darko Puljašić

Puljašić je dodao kako će po završetku ovih radova biti izgrađena i asfaltirana prilazna cesta do Reciklažnog dvorišta i novog poslovnog kruga.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?