Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Učenici Katoličke gimnazije osvojili 5.000 kuna za projekt „Slušam kuda vozim“

Učenici Katoličke gimnazije osvojili 5.000 kuna za projekt „Slušam kuda vozim“

Uručena su priznanja učenicima pobjednicima HUP natječaja „Poduzetnici budućnosti“ u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi. Pobjednički tim učenika osvojio je nagradu u vrijednosti od 5.000 kuna za projekt „Slušam kuda vozim“, a priznanja im je uručio predsjednik uprave tvrtke Spin Valis d.d. i član Izvršnog odbora HUP-a Zdravko Jelčić koji je ujedno održao i predavanje učenicima o poduzetništvu.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 700

Uručena su priznanja učenicima pobjednicima HUP natječaja „Poduzetnici budućnosti“ u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi. Pobjednički tim učenika osvojio je nagradu u vrijednosti od 5.000 kuna za projekt „Slušam kuda vozim“, a priznanja im je uručio predsjednik uprave tvrtke Spin Valis d.d. i član Izvršnog odbora HUP-a Zdravko Jelčić koji  je ujedno održao i predavanje učenicima o poduzetništvu. Evo što je rekao o samom projektu i njegovim ciljevima.

 

 

00:18 Zdravko Jelčić

 

Projektom „Slušam kuda vozim“ osmišljen je bicikl za slijepe i slabovidne osobe. Učenica koja je i sama sudjelovala u projektu, ispričala je kako su došli na ovu ideju.

 

 

00:11 Iva Galić

 

Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ bio je namijenjen timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, a Hrvatska udruga poslodavaca provodila ga je u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Sredstva koje su škole dobile kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje uložit će se u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika škole.

Ovaj natječaj provodi se svake godine, a iz kojih razloga dodatno je objasnila pravna savjetnica HUP-a regionalnog ureda Osijek Vedrana Gado.

 

 

00:27 Vedrana Gado

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?