Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Biti novinar nije lako, ali i nama s druge strane nije lako odgovarati i na istine i laži

Biti novinar nije lako, ali i nama s druge strane nije lako odgovarati i na istine i laži

Blagdan sv. Franje Saleškog, zaštitnika novinara, predstavnici medija s područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije tradicionalno su obilježili s gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 534

Blagdan sv. Franje Saleškog, zaštitnika novinara, predstavnici medija s područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije tradicionalno su obilježili s gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić, koja je i ove godine organizirala druženje u restoranu hotela Grgin dol u Požegi.  

Foto: Sanja Pok

Evo kako je ocijenila suradnju medija i Grada Pleternice u 2019. godini te što misli o novinarskom, ali i dužnosničkom poslu.

01:05 Antonija Jozić

U ovom trenutku na području Pleternice provode se projekti vrijedni oko 350 milijuna kuna, među kojima se svakako ističe projekt aglomeracije vrijedan 230 milijuna kuna. U proljeće se očekuje početak izgradnje tržnice, krenula je energetska obnova osnovne škole u Pleternici, pet energetskih obnova društvenih i vatrogasnih domova na području grada te brojna ulaganja u komunalnu infrastrukturu od strane Hrvatskih cesta i ŽUC-a, najavila je Jozić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?