Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Županija stipendira preko 150 studenata i učenika srednjih škola

S nekima od njih i njihovim roditeljima danas se susreo župan Alojz Tomašević te im uručio Ugovore o korištenju stipendija Požeško-slavonske županije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 501

Požeško-slavonska županija u akademskoj godini 2019./20. stipendira ukupno 77 studenata u obliku 10 mjesečnih anuiteta od 600 kuna, među kojima je 25 studenata koji su stipendisti postali ove akademske godine. S nekima od njih i njihovim roditeljima danas se susreo župan Alojz Tomašević te im uručio Ugovore o korištenju stipendija Požeško-slavonske županije.

00:37 Alojz Tomašević

Županu se u ime svih studenata zahvalila Barbara Jušić, studentica Predškolskog odgoja u Puli.

00:17 Barbara Jušić

Župan je podsjetio da Županija s Hrvatskim željeznicama sufinancira studentima kartu za vlak između Požege i Zagreba, a radi se i na rješenju besplatnog prijevoza studenata između Osijeka i Požege. Osim toga, Požeško-slavonska županija od ove školske godine po prvi puta stipendira i 77  učenika prvih razreda trogodišnjih i četverogodišnjih programa srednje strukovne škole poljoprivredno-prehrambenih zanimanja u obliku deset mjesečnih anuiteta od 500 kuna. Tomašević je podsjetio da je proveden ili se provodi niz energetskih obnova i informatizacija škola na području Požeško-slavonske županije, čime učenici dobivaju jednake uvjete kao i oni u drugim školama na području Hrvatske.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?