Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

UO Plesna radionica Ilijane Lončar uspješna na 13. hrvatskom natjecanju plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska

UO Plesna radionica Ilijane Lončar uspješna na 13. hrvatskom natjecanju plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska

Plesači su hrabrim i nadahnutim izvedbama u koreografiji i mentorstvu plesne pedagoginje Ilijane Lončar bili zapaženi, a najuspješniji prema odluci stručnog žirija u sastavu: Zaga Živković, Desa Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Mirjana Preis i Ana Jurić bili su Petar Galović i Iva Marjanović koji su odabrani za nastup u Gala večeri nagrađenih plesača.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 367

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar zadovoljna se vratila s 13.hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska održanog u Zagrebu u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži.

 

 

Požežani su se predstavili s 5 solo plesača u svim dobnim kategorijama. Plesali su: Petar Galović, Iva Marjanović, Marta Matošević, Hana Krpan i Anamarija Jakoubek. Svi su naši plesači hrabrim i nadahnutim izvedbama u koreografiji i mentorstvu plesne pedagoginje Ilijane Lončar bili zapaženi, a najuspješniji prema odluci stručnog žirija u sastavu: Zaga Živković, Desa Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Mirjana Preis i Ana Jurić bili su Petar Galović i Iva Marjanović koji su odabrani za nastup u Gala večeri nagrađenih plesača.

 

 

Uspjeh je tim veći jer su na natjecanju sudjelovala djeca i mladi koji su učenici umjetničkih plesnih škola iz cijele Hrvatske. Ovo je još jedna potvrda upornog i predanog rada UO Plesne radionice Ilijane Lončar u području kreativno - suvremenog plesnog odgoja djece i mladih koji traje punih 20 godina.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?