Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dodijeljena priznanja "ZLATNA KUNA" najuspješnijim poduzetnicima u 2018. godini

Dodijeljena priznanja "ZLATNA KUNA" najuspješnijim poduzetnicima u 2018. godini

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega danas su dodijeljena priznanja „ZLATNA KUNA“ najuspješnijim poduzetnicima u 2018. godini.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 404

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega danas su dodijeljena priznanja „ZLATNA KUNA“ najuspješnijim poduzetnicima u 2018. godini.

 

 

Program je otvorio pozdravnim obraćanjem predsjednik Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega Luka Balenović te pozdravio sve prisutne saborske zastupnike, župana Požeško – slavonske županije Alojza Tomaševića, požeškog gradonačelnika Darka Puljašića te ostale privrednike i uvažene goste.

 

 

Nakon uvodnog govora, uslijedila je prezentacija na temu „Razvojna raznolikost Hrvatske s posebnim osvrtom na Požeško – slavonsku županiju“ koju je je prezentirao direktor Sektora za financijske institucije i ekonomske analize HGK te posebni savjetnik predsjednika Vlade RH za ekonomska pitanja Zvonimir Savić. Kroz svoje izlaganje, direktor se vodio nizom gospodarskih, demografskih i drugih pokazatelja te iznosio činjenice i trendove uspoređujući podatke županija za 2018. godinu.

 

Po završetku izlaganja, dodijeljena su priznanja „ZLATNA KUNA“ najuspješnijim poduzetnicima u 2018. godini. Nagrada je pripala tvrtki Cor d.o.o kao najuspješnijem trgovačkom društvu u županiji u 2018. u kategoriji malih trgovačkih društava, dok je nagradu u kategoriji srednjih trgovačkih društava odnijela tvrtka  Lipik Glas d.o.o. koja se bavi proizvodnjom automobilskih stakala. U kategoriji velikih trgovačkih društava, najuspješnija je bila tvrtka Plamen d.o.o, tvrtka koja je najveći proizvođač kamina u RH.

 

 

Dobitnicima je čestitao i gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je istaknuo kako Grad bez dobrih poduzetnika nema svoju budućnost.

 

00:41 Darko Puljašić

 

Gradonačelnikovim čestitkama, pridružio se i požeško – slavonski župan Alojz Tomašević dotaknuvši se trenda rasta privrede i gospodarstva u cijelosti.

 

00:37 Alojz Tomašević

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?