Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Proračun Grada Požege za 2020. godinu iznosi 172 milijuna kuna

Proračun Grada Požege u 2020. godini iznosit će 172 milijuna kuna, odlučilo je Gradsko vijeće Grada Požege. Drastično je to povećanje u odnosu na prethodnu godinu, za čak pedesetak milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 402

Proračun Grada Požege u 2020. godini iznosit će 172 milijuna kuna, odlučilo je Gradsko vijeće Grada Požege na prijedlog gradonačelnika. Drastično je to povećanje u odnosu na prethodnu godinu, za čak pedesetak milijuna kuna, a koje su tri najveće stavke utjecale na porast, pojasnio je zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

00:55 Mario Pilon

Prijedlog Odluke da se u idućoj godini poveća novčani dar za novorođenčad pojasnio je gradonačelnik Darko Puljašić.

00:26 Darko Puljašić

Prijedlog je prihvaćen jednoglasno, a od ostalih točaka treba spomenuti Odluku od otpisu potraživanja. Gradonačelnik Puljašić kod ove odluke istaknuo je cilj čišćenja bilance od nenaplativih dugova starih više od deset godina, kojih je 2013. godine bilo 25 milijuna kuna, a danas je taj iznos 13 milijuna kuna.

Popis obveznika s iznosima, obrazloženjima i razdobljima dugovanja možete preuzeti OVDJE.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?