Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

IQM Zlatna Slavonija - ispunite anketu i ocijenite turističku ponudu

IQM Zlatna Slavonija - ispunite anketu i ocijenite turističku ponudu

Iz Grada Požege mole da za potrebe istraživanja, koje je od velikog značaja za naš grad, navedenu anketu ispunite te proslijedite svojim članovima obitelji, prijateljima i svima ostalima koji su voljni sudjelovati

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 355

Na prijedlog TZ Grada Požege, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije prijavila je projekt Upravljanje kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija kroz Javni poziv za dodjelu potpora turističkim zajednicama za programe/projekte na turistički nerazvijenim područjima u 2019. godini Hrvatske Turističke Zajednice. Projekt je odobren i tijekom srpnja je započela njegova realizacija. Ukupna vrijednost projekta je 375.000,00 kuna.

U tijeku je prva faza projekta IQM Destination Požega koja obuhvaća individualan pristup svim prijavljenim turističkim subjektima u županiji i radionice koje su dio rada na usvajanju novih znanja. U tijeku su i auditi te izrade marketinških analiza i mjerenje online i offline reputacija i recenzija u destinaciji. Za potrebe ovoga dijela projekta izrađena je anketa za stanovništvo kako bi se prikupilo što više informacija s terena. Anketa je potpuno anonimna, a vrijeme potrebno za ispuniti istu je oko 7 minuta.

Iz Grada Požege mole da za potrebe istraživanja, koje je od velikog značaja za naš grad, navedenu anketu ispunite te proslijedite svojim članovima obitelji, prijateljima i svima ostalima koji su voljni sudjelovati.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?