Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Akcija Dan bez mobitela, četvrtog ubojice u prometu

Dan bez mobitela u prometu obilježen je danas u Požegi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 356

Dan bez mobitela u prometu obilježen je danas u Požegi. Predstavnici Policijske uprave požeško-slavonske i Hrvatske udruge menadžera sigurnosti kod pružnog prijelaza na početku Osječke ulice održali su akciju u kojoj su kontrolirali koriste li vozači mobitele za vrijeme vožnje te ih educirali o opasnostima od korištenja mobitela u prometu.

Evo što je rekla Ivana Radić, voditeljica Službe policije u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj.

00:42 Ivana Radić

Ove godine zabilježeno je dvjestotinjak prekršaja zbog korištenja mobitela u prometu, za koje je od 1. kolovoza predviđena kazna od 1.000 kuna.

Renata Ivanović, voditeljica projekta Dan bez mobitela u prometu, ističe da je ovo jedan od najboljih načina za osvješćivanje građana da je korištenje mobitela u prometu od strane vozača, ali i biciklista i pješaka, jako opasno, jer je mobitel četvrti ubojica na cesti. Zahvalila je našoj Policijskoj upravi da su dobili priliku na terenu prenijeti tu poruku.

00:59 Renata Ivanović

Glavna poruka je da niti jedan poziv ili poruka nije toliko važna da ne može pričekati dok se ne zaustavimo.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?