Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Udruga Graničar Zagrađe: Mladi uređuju svoje mjesto i druže se, u ponedjeljak organiziraju zabavu

Početkom ove godine, u Zagrađu kraj Pleternice, mladi toga kraja osnovali su Udrugu Graničar Zagrađe, s ciljem poboljšanja kvalitete života u njihovom mjestu

Autor: RVA
Fotografija: RVA/UGZ
Datum:
Broj pregleda: 1112

Početkom ove godine, u Zagrađu kraj Pleternice, mladi toga kraja osnovali su Udrugu Graničar Zagrađe, s ciljem poboljšanja kvalitete života u njihovom mjestu.

„Potaknuti odlaskom mladih u inozemstvo, želja nam je bila okupiti mlade, da ostaju i druže se, ne samo u svom mjestu nego i šire. Do sada smo proveli brojne volonterske aktivnosti, sudjelujemo u razvoju lokalne zajednice, pomažemo starijim osobama, organiziramo razne manifestacije, od športskih do kulturnih, bavimo se očuvanjem okoliša te raznim radovima na području mjesta.“- izjavio je predsjednik Udruge Valentin Petranović.

Već su imali nekoliko zapaženih radnih akcija na području Zagrađa, kao što su postavljanje koša, izmjena i bojanje stupova i lanca oko crkve te uređenje parka i pozornice. U budućnosti planiraju brojne druge aktivnosti, a želja im je daljnje druženje i okupljanje.

Stoga organiziraju zabavu, kao tradicionalno okupljanje, koje će se održati u ponedjeljak 7. listopada s početkom u 21 sat u Društvenom domu u Zagrađu, a svira grupa Dilberi. Prihod od zabave bit će,naravno, iskorišten za dobrobit Zagrađa.

https://www.facebook.com/events/478851932962722/

„Dođite, podržite Udrugu i družimo se zajedno.“ – poručili su mladi iz Udruge Graničar Zagrađe.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?