Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Nove prostore GKUD-a Požega posjetio gradonačelnik Požege Darko Puljašić

Nove prostore GKUD-a Požega posjetio gradonačelnik Požege Darko Puljašić

Gradsko kulturno-umjetničko društvo Požega uselilo je u novi, adekvatniji prostor, koji im je na korištenje dao Grad Požega. Riječ je o zgradi bivšeg Dječjeg vrtića Požega u Vukovarskoj ulici. Sinoć je njihovu probu posjetio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 565

Gradsko kulturno-umjetničko društvo Požega uselilo je u novi, adekvatniji prostor, koji im je na korištenje dao Grad Požega. Riječ je o zgradi bivšeg Dječjeg vrtića Požega u Vukovarskoj ulici. Sinoć je njihovu probu posjetio gradonačelnik Požege Darko Puljašić, a članovi su ga dočekali s pjesmom i neizbježnim slavonskim bećarcem te mu na taj način poželjeli dobrodošlicu.

 

 

00:48 Darko Puljašić

 

Ovo aktivno društvo broji čak 63 člana, od čega je pedesetak aktivnih, no upisuju i nove. Predsjednica društva Hana Mijatović zahvalila je gradonačelniku na potpori, te najavila skori odlazak na Državnu smotru koreografiranog folklora u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Ministarstva kulture RH u Čakovec, gdje će predstavljati našu županiju.

 

 

00:39 Hana Mijatović

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?