Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana završna konferencija projekta Binarni kod 110

Unaprjeđenje kvalitete socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na lokalnoj razini bio je cilj projekta "Binarni kod 110" koji je trajao 12 mjeseci

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 312

Unaprjeđenje kvalitete socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na lokalnoj razini bio je cilj projekta "Binarni kod 110" koji je trajao 12 mjeseci, tijekom kojih su članovi ciljne skupine stekli dodatna znanja i vještine čime će direktno utjecati na povećanje svojih stručnih kapaciteta. Nositelj projekta je Grad Požega, dok su partneri Veleučilište u Požegi i Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske. Vrijednost projekta je 658.086,44 kuna te ga je u cijelosti sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

- Partneri su kroz planirana istraživanja i edukacije - Efikasno upravljanje stresom, Trening javnog nastupa, Krizno komuniciranje, Lobiranje i pregovaranje, Sustav motivacije i nagrađivanja, Kvalitetno upravljanje vremenom dodatno unaprijedili znanja i vještine svojih djelatnika te time ojačati svoje administrativne i stručne kapacitete. - rekla je voditeljica projekta Maja Janković.

Ispred Grada Požege sudionike završne konferencije pozdravio je gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić.

- Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju ovoga projekta. Važno je da surađujemo jer najviše možemo naučiti jedni od drugih kako bismo što bolje i kvalitetnije funkcionirali. Danas smo ravnopravna članica Europske unije i unatoč našoj povijesti tijekom koje socijalni dijalog nije bio dio sustava vrednovanja, kao ni važan korak političkog odlučivanja, danas trebamo i moramo raditi na njegovu razvoju. Upravo socijalni partneri mogu kroz socijalni dijalog snažno ubrzati oblikovanje politika izlaska iz krize i društvene demoraliziranosti, pomoći afirmaciji vrijednosti univerzalnih ljudskih i radničkih prava, solidarnosti, jednakosti i socijalne pravde.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?