Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Gradsko kulturno umjetničko društvo Požega upisuje nove članove

Gradsko kulturno umjetničko društvo Požega upisuje nove članove

GKUD Požega od 1. do 15. listopada upisuje nove članove u odraslu sekciju i u dječju sekciju folklora. Upisati se mogu sve osobe koje vole tradiciju, pjesmu, ples, zvuke tamburice, druženja i putovanja.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 709

GKUD Požega od 1. do 15. listopada upisuje nove članove u odraslu sekciju i u dječju sekciju folklora. Upisati se mogu sve osobe koje vole tradiciju, pjesmu, ples, zvuke tamburice, druženja i putovanja.

 

 

Upisi će se održavati svakog utorka i četvrtka u prostorijama GKUD-a Požega od 1. do 15. listopada na adresi Vukovarska ulica 4 u Požegi (bivša zgrada vrtića „Pod gradom“) od 19 do 21 sat. Upisati se možete i putem Facebook stranice i Instagram profila društva te tamo zatražiti sve dodatne informacije. Za upis na bilo koju sekciju unutar GKUD-a Požega, nije nužno plesno i/ili pjevačko predznanje.

 

 

„Naše društvo je jedna sad već velika obitelj, uvijek smo tu svi jedni za druge, osim što njegujemo ljubav prema tradiciji, zaista njegujemo i prijateljstva i kumstva, pa i poneke ljubavi koje se rađaju unutar našega KUD-a. Mi vam pružamo učenje folklornih plesova i pjesama uz tri stručna voditelja, u odrasloj sekciji učit ćete od umjetničkog voditelja Nikole Kramara i glazbenog pedagoga Valentina Petranovića, dok će se oni najmlađi družiti s odgojiteljicom Željkom Mijatović, a ponekad i samnom“, rekla je predsjednica društva Hana Mijatović.

 

 

„Trenutno brojimo 67 članova od kojih najmlađi ima 6 godina, a najstariji 62 godine, a osobno sam najviše sretna što je KUD počeo okupljati mnoge mlade osobe, osnovnoškolce i srednjoškolce koji će jednog dana nastaviti prenositi znanja na nove generacije. Trenutno se pripremamo za odlazak na Državnu smotru folklora gdje ćemo predstavljati Požeško – slavonsku županiju i odmjeriti snage s ostalim prvoplasiranim KUD-ovima iz svake pojedine županije. Izrazito smo ponosni i jedva čekamo pokazati što smo sve pripremili“, dodala je.

 

 

Ako se volite veseliti, pjevati, plesati, družiti i putovati unutar Lijepe Naše, ali i van njenih granica, nemojte puno dvojiti jer GKUD Požega čeka upravo vas kao novog člana svoje obitelji.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?