Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Županija stipendira 77 učenika prvih razreda Poljoprivredno-prehrambene škole

„Drago mi je da ste se odlučili upisati poljoprivredna zanimanja, jer je to od velike važnosti za život u Slavoniji, te se radom, trudom i onim istinskim slavonskim inatom, puno toga može postići.“ – izjavio je župan Alojz Tomašević

Autor: RVA/Požeško-slavonska županija
Fotografija: RVA/Požeško-slavonska županija
Datum:
Broj pregleda: 985

U Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije, prijepodne su svečano uručeni Ugovori o korištenju stipendije, učenicima Poljoprivredno-prehrambene škole Požega. Dodijeljeno je ukupno 77 ugovora u iznosu od 500 kuna mjesečno, kroz deset mjeseci školske godine 2019./2020..

Ugovore je stipendistima uručio župan Alojz Tomašević.

00:53 Alojz Tomašević

„Drago mi je da ste se odlučili upisati poljoprivredna zanimanja, jer je to od velike važnosti za život u Slavoniji, te se radom, trudom i onim istinskim slavonskim inatom, puno toga može postići.“ – izjavio je župan Alojz Tomašević.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?