Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Županijska skupština odobrila kupovinu dvorca i parka u Trenkovu

Županijska skupština odobrila kupovinu dvorca i parka u Trenkovu

Prema očekivanju, Županijska skupština Požeško-slavonske županije jednoglasno je prihvatila prijedlog odluke o kupovini dvorca i parka u Trenkovu od Kutjeva d.d., po cijeni od 220.000,00 eura

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 383

Županijska skupština odobrila kupovinu dvorca i parka u Trenkovu

Prema očekivanju, Županijska skupština Požeško-slavonske županije jednoglasno je prihvatila prijedlog odluke o kupovini dvorca i parka u Trenkovu od Kutjeva d.d., po cijeni od 220.000,00 eura. Polovicu iznosa Županija mora uplatiti do kraja ove godine, preostali iznos u prvom tromjesečju 2020. godine. Plan je da se prostor parka i dvorca revitalizira, obnovi sredstvima Europske unije i stavi u funkciju turizma.

Većinom glasova vijećnici su prihvatili i polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna i izvješće o radu župana kao i godišnje izvješće o provedbi Županijske razvojne strategije za 2018. godinu. Dana je i suglasnost na Odluku Upravnog vijeća Opće županijske bolnice Požega o proširenju djelatnosti bolnice i to za obavljanje djelatnosti sterilnog zbrinjavanja zaraznog i potencijalno zaraznog medicinskog otpada, s obzirom na postojanje mogućnosti financiranja nabave uređaja za zbrinjavanje otpada iz odgovarajućih fondova Europske unije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?