Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Panel: Kako javno nastupati, lobirati i pregovarati?

Grad Požega s partnerima Veleučilištem u Požegi i Sindikatom državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, održao je danas panel rasprave na teme trening javnog nastupa i lobiranje i pregovaranje

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 548

Grad Požega s partnerima Veleučilištem u Požegi i Sindikatom državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, održao je danas panel rasprave na teme trening javnog nastupa i lobiranje i pregovaranje.

Serija okruglih stolova jedna je u nizu aktivnosti u sklopu projekta pod nazivom „Binarni kod 110“ prijavljenog u okviru poziva „Jačanje socijalnog dijaloga faza III.“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Projekt je predstavila voditeljica Maja Janković, moderator panela bio je poznati radijski i TV voditelj Frano Ridjan, dok su sudionice bile  predstavnice Veleučilišta u Požegi - pročelnica Društvenog odjela dr.sc. Mirela Mezak Matijević i dr.sc. Marijeta Vitez Pandžić, zatim Silvija Podoljak, direktorica Turističke zajednice grada Požege te predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ana Kesić, stručna savjetnica za provođenje projekata u Odjelu za provođenje projekata

Među onima koji su popratili ove panele, bio je i zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?