Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Njemačka tvrtka SOMEDI24 traži radnike-njegovatelje za kućnu njegu starih i nemoćnih osoba u Njemačkoj

[PROMO] Njemačka tvrtka SOMEDI24 traži radnike-njegovatelje za kućnu njegu starih i nemoćnih osoba u Njemačkoj

U četvrtak 12. rujna održava se prezentacija tvrtke u restoranu Zlatni lug od 10 do 11,30 sati, te od 16,30 do 18 sati, gdje se mogu doznati ostale pojedinosti o zapošljavanju

Autor: Promo
Fotografija: Promo
Datum:
Broj pregleda: 485

Njemačka tvrtka SOMEDI24 traži radnike-njegovatelje za kućnu njegu starih i nemoćnih osoba u Njemačkoj.

Stan i hrana su besplatni, a tvrtka preuzima troškove puta do i iz Njemačke. Nudi dobru plaću, radni odnos na neodređeno vrijeme, te zdravstveno i mirovinsko osiguranje. Uvjet je iskustvo u njezi i srednje poznavanje njemačkog jezika.

U četvrtak 12. rujna održava se prezentacija tvrtke u restoranu Zlatni lug od 10 do 11,30 sati, te od 16,30 do 18 sati, gdje se mogu doznati ostale pojedinosti o zapošljavanju.

Vaše zamolbe sa životopisom možete poslati tvrtki preko internetske stranice www.somedi-job.com ili ih možete osobno donijeti na dan prezentacije u Zlatni lug.

Vaše zamolbe će biti razmatrane istog dana i po završetku prezentacije imat će te priliku za razgovor o zapošljavanju.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?