Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Odvoz glomaznog otpada 7. rujna 2019.

Odvoz glomaznog otpada 7. rujna 2019.

Od subote, 7. rujna 2019. godine, kreće odvoz glomaznog otpada na području Požege i prigradskih naselja te općina i gradova na području Požeštine.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 842

Glomazni će se otpad 7. rujna 2019. odvoziti iz domaćinstava na području MO Ciglana i to u ulicama: Ante Starčevića, Eugena Podubskog, Fra Grge Martića, Fra Grgura Čevapovića, Fra Kaje Adžića, Hermine Tomić, Ive Čakalića, Josipa Andrića, Josipa Paviševića, Milke Trnine, Pavla Radića, Rudinska, Svetog Leopolda Mandića, Vilima Justa, Vilme Nožinić, Zelena, Zinke Kunc, Zrinska od k.br. 1-53 i 2-30, Đure Basaričeka, Dr. Ivana Pernara te iz naselja Novi Bankovci, Bankovci, Krivaj, Kunovci, Marindvor, Novi Štitnjak i Štitnjak.

 

Molimo korisnike komunalnih usluga u navedenim ulicama i naseljima, koji su podmirili svoje financijske obveze prema Komunalcu Požega d.o.o., a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada da se jave u Komunalac Požega d.o.o. do petka 6.9.2019. u 13:00, na tel. broj 316 – 878.

 

Glomazni otpad nije dozvoljeno odlagati na javnu površinu, nego ga je potrebno skupiti na hrpu unutar svoje okućnice neposredno uz javnu površinu. Metalni glomazni otpad potrebno je posebno odvojiti od ostalog glomaznog otpada. Stari automobili i građevinski otpad nisu kućni glomazni otpad te molimo korisnike da ove vrste otpada ne iznose!

 

Raspored odvoza glomaznog otpada možete pogledati na

https://www.komunalac-pozega.hr/images/Plan-odvoza-glomaznog-otpada_2019.pdf

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?