Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Gradi se novi poslovni krug Komunalca Požega

Počeli su radovi na izgradnji poslovnog kruga tvrtke Komunalac Požega na prostoru pored Reciklažnog dvorišta Požega

Autor: RVA/S.P.
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 464

Počeli su radovi na izgradnji poslovnog kruga tvrtke Komunalac Požega na prostoru pored Reciklažnog dvorišta Požega. Vrijednost investicije je 9,11 milijuna kuna plus PDV, a gradilište je danas posjetio požeški gradonačelnik Darko Puljašić i predstavnici tvrtke Komunalac Požega na čelu s direktorom Antom Bekićem, koje je predstavio projekt.

00:46 Anto Bekić

Završetak izgradnje Poslovnog kruga očekuje se do ranog proljeća 2020 godine. Od razdvajanja tvrtke Tekija i osnivanja Komunalca početkom 2014. godine, oko 50-tak djelatnika Komunalca i vozni park ostali su u krugu Tekije. Ukazala se potreba izgradnje novog poslovnog kruga koji će omogućiti proširenje djelatnosti koje imaju te će pružati bolje uvjete rada i viši standard svojim djelatnicima.  Novi Poslovni krug je uz Reciklažno dvorište koje bilježi sve više korisnika i blizina operativnih snaga racionalizirat će i troškove. Uz to, u sklopu glavne poslovne zgrade predviđena je izgradnja edukativne učionice koja će služiti za edukaciju korisnika, vrtićke i školske dobi, ali i starijih i to posebice u ovom dijelu oko razvrstavanja otpada.

Darko Puljašić, gradonačelnik grada Požege, većinskog vlasnika Komunalca Požega, smatra da se tvrtka može na razini Hrvatske podičiti s puno riješenih stvari vezano uz odgovorno gospodarenje otpadom.

00:43 Darko Puljašić

Dodao je kako će do kraja ove godine biti izgrađena i asfaltirana prilazna cesta do Reciklažnog dvorišta i novog poslovnog kruga.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?