Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Posebna regulacija prometa u vrijeme trajanja Aurea Festa Požega 2019.

Posebna regulacija prometa u vrijeme trajanja Aurea Festa Požega 2019.

U vrijeme priprema i održavanja festivala Aurea Fest Požega 2019. godine doći će do privremenog zatvaranja prometa i posebne regulacije prometa u gradu Požegi.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 346

U vrijeme priprema i održavanja festivala Aurea Fest Požega 2019. godine doći će do privremenog zatvaranja prometa i posebne regulacije prometa u gradu Požegi. Tako će samo središnji parkirališni prostor Trga Sv. Trojstva biti zatvoren od srijede 28. kolovoza u 6 sati ujutro do četvrtka 29. kolovoza do 6 sati ujutro i u ponedjeljak 02. rujna do 15 sati. Od četvrtka 29. kolovoza u 6 sati ujutro pa do ponedjeljka 02. rujna u 12 sati u potpunosti će biti zatvoren promet u kretanju i mirovanju na Trgu Sv. Trojstva.

 

Promet u kretanju će biti zatvoren i u vrijeme prolaska svečane povorke sudionika festivala u četvrtak 29. kolovoza od 17 do 19 sati na parkirališnom prostoru u Cirakijevoj ulici te ulicama Cirakijevoj, Njemačkoj, Miroslava Kraljevića, Trgu Matka Peića i Ulici Antuna Kanižlića.

 

Za vrijeme privremenog zatvaranja prometa bit će obilježeni obilazni pravci.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?