Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] KRAVATA ZA HRVATSKO - KRAVATA ZA BUDUĆNOST!

[PROMO] KRAVATA ZA HRVATSKO - KRAVATA ZA BUDUĆNOST!

Fast food ne mora nužno značiti lošu i nekvalitetnu hranu, pogotovo ako znamo da je porijeklo namirnica baš tu u susjedstvu

Autor: Promo
Fotografija: promo
Datum:
Broj pregleda: 249

Marin Medak, vlasnik restorana RougeMarin i predsjednik Nezavisne udruge ugostitelja ukazao je na sve više izražen problem uvoza stranih namirnica koje se vješto prodaju pod nazivom domaće. On želi u izvjesno vrijeme napraviti drukčiju kategorizaciju objekata prehrane na uzor Michelinove zvjezdice koja je, po njemu, u Hrvatskoj neodrživa jer je ocjenjivanje zastarjelo i služi samo za visoki nivo kuhanja.

Zalaže se da restorani dobiju #kravate ovisno u kojoj mjeri koriste domaće namirnice, tradicionalnu pripremu hrane, ali i kako je uređen. Bit će jako zanimljivo vidjeti kako će to ići u praksi, ali svakako je pohvalno za sve one koji se trude i zaista tako pripremaju hranu, a nisu prepoznati u moru brze, jeftine i kvalitetom upitne hrane koja se prodaje na svakom kutu.

Iz Pizza & Grill Platinum ističu da od prvog dana nude sve navedeno. Tako meso za ćevapčiće, pljeskavice i roštilj kobasice kupuju od domaće mesnice Jagodanović, a piletinu u Perutnini Ptuj.

U jednoj Slavoniji gdje su cijene niske, gdje za isti proizvod negdje dalje mogu dobiti duplo više, gdje je borba za dobrim radnikom vidljiva svaki dan, nadaju se da će gosti i dalje prepoznati vrhunski okus i omjere kvalitete i usluge koju pružaju. 

„Fast food ne mora nužno značiti lošu i nekvalitetnu hranu, pogotovo ako znamo da je porijeklo namirnica baš tu u susjedstvu.  Nadamo se da će i ostali ugostitelji prepoznati taj bitan korak u korist svih uključenih u tu priču“, zaključili su iz Pizza & Grill Platinuma.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?