Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Redovita koordinacija predstavnica gradova i općina sa županom Tomaševićem

Redovita koordinacija predstavnica gradova i općina sa županom Tomaševićem

Redovitu koordinaciju s predstavnicima Općina i Gradova s područja Požeško-slavonske županije održao je danas požeško-slavonski župan Alojz Tomašević

Autor:
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 282

Redovitu koordinaciju s predstavnicima Općina i Gradova s područja Požeško-slavonske županije održao je danas požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Požeško-slavonska županija nalazi se pred nekoliko velikih događanja na nacionalnoj razini na kojima se županija može predstaviti, a imaju veliki značaj u razvoju turizma županije, rekao je Tomašević prije koordinacije.

00:53 Alojz Tomašević

Točka Dnevnog reda bila je i izgradnja sigurne kuće, jer naša županija na svom prostoru još uvijek nema sigurnu kuću. Župan je istaknuo da će ustrajati u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb, policijom i sudskim institucijama definirati na koji način će to biti ostvareno.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?