Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U utorak 16. srpnja u Požegi možete dobiti besplatnu pravnu pomoć

U utorak 16. srpnja u Požegi možete dobiti besplatnu pravnu pomoć

U sklopu projekta „Centar za informiranje, savjetovanje i pravnu zaštitu“ financiranog od strane Ministarstva pravosuđa, odvjetnica Informativno pravnog centra (IPC-a) pružat će besplatnu pravnu pomoć u prostorijama Požeške kuće (Trg Sv. Trojstva 1) u vremenu od 11,00 do 12,00 sati.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 246

U sklopu projekta „Centar za informiranje, savjetovanje i pravnu zaštitu“ financiranog od strane Ministarstva pravosuđa, odvjetnica Informativno pravnog centra (IPC-a) pruža besplatnu pravnu pomoć u predmetima koji se odnose na ostvarivanje prava iz:

 

- sustava socijalne skrbi,
- zdravstvenog i mirovinskog osiguranja,
- obiteljskog prava,
- radnog prava,
- vlasničkih odnosa,
- stambenog zbrinjavanja unutar i izvan područja posebne državne skrbi,
- osobnih stanja građana,
- zaštita od sklapanja prijevarnih ugovora
- ovršnih postupaka.

 

Besplatnu pravnu pomoć odvjetnica IPC-a će pružati u Požegi dana 16. srpnja 2019. godine u prostorijama Požeške kuće (Trg Sv. Trojstva 1) u vremenu od 11,00 do 12,00 sati.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?