Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Željezno doba Zlatne doline – Kaptol u europskom kontekstu

Željezno doba Zlatne doline – Kaptol u europskom kontekstu

Večeras u 19 sati u Gradskom muzeju Požega dva vrsna predavača održat će predavanje na temu „Željezno doba Zlatne doline – Kaptol u europskom kontekstu“.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 223

Večeras u 19 sati u Gradskom muzeju Požega dva vrsna predavača održat će predavanje na temu  „Željezno doba Zlatne doline – Kaptol u europskom kontekstu“.

Jedan od njih je nama dobro poznati dr. sc. Hrvoje Potrebica, ravnatelj Centra za prapovijesna istraživanja, redovni profesor na Odsjeku za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu te predavač na Katedri za arheologiju Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

Drugi je svjetski poznati arheolog za razdoblje željeznog doba Manuel Fernandez Götz sa Sveučilišta u Edinburghu koji je uz to i stipendist zaklade Leverhulm koji od prošle godine istražuje i svjetski poznati lokalitet Kaptol.

S obzirom da je g. Götz kao predavač gostovao na brojnim sveučilištima (Amsterdam, Berlin, London, Paris, Frankfurt, Oxford, Cambridge i Brown), ispred Gradskog muzeja izjavljuju kako im je posebno drago što g. Götza mogu ugostiti u prostoru Gradskog muzeja Požega i poslušati njegov stručni pogled na arheološki lokalitet Kaptol.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?