Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Plesni studio Marine Mihelčić vratio se sa Svjetskog natjecanja Dance World Cup u Portugalu

Plesni studio Marine Mihelčić, vratio se sa Svjetskog natjecanja Dance World Cup u portugalskoj Bragi. Na natjecanje je iz Hrvatske išlo oko 50 plesača, iz Zagreba, Kraljevice, Samobora, Pleternice i Požege.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 454

Plesni studio Marine Mihelčić, vratio se sa Svjetskog natjecanja Dance World Cup u portugalskoj Bragi.

 

Na natjecanje je iz Hrvatske išlo oko 50 plesača, iz Zagreba, Kraljevice, Samobora, Pleternice i Požege. Plesni studio Marine Mihelčić predstavljalo je 5 plesača u 7 kategorija. U kategoriji mini solo predstavila se Nia Barišić, u kateogriji mini duo Nia Barišić i Eva Krizmanić, dok se u children mlađoj kategoriji predstavila Lora Ledić, a u children starijoj Hana Ledić.

 

 

Jakov Gugić nastupio je u kategoriji solo seniora, a zajedno s Hanom Ledić i u seniorskom paru.

 

 

Najbolji rezultat postigla je Hana Ledić sa solo musical u koreografiji Marine Mihelčić, osvojivši četvrto mjesto, što iz Plesnog studija smatraju odličnim rezultatom.

 

 

    „Bilo je to natjecanje za pamćenje, jer su se naši plesači našli sa 6 000 plesača iz 63 zemlje svijeta. Sveukupno je bilo što natjecatelja što pratnje 12 000 ljudi u prekrasnom gradu u Portugalu, u Bragi“, rekla je Marina Mihelčić.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?