Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U Školu plivanja prijavljeno preko 400 djece

S jučerašnjim danom u Školu plivanja Požeškog športskog saveza upisano je 407 polaznika, znatno više nego li posljednjih godina

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 475

S jučerašnjim danom u Školu plivanja Požeškog športskog saveza upisano je 407 polaznika, znatno više nego li posljednjih godina. Petog dana Škole plivanja polaznike je obišao gradonačelnik Grada Požege.

00:42 Darko Puljašić

Školu plivanja provodi osam učitelja, a voditelj Škole Albinko Bagarić zahvalio je predstavnicima Požeškog športskog saveza na ovom projektu te Javnoj ustanovi Sportski objekti Požega na čistom okolišu i zdravstveno ispravnoj vodi u bazenima.

Rad bazena produžen je na 21 sat, a subotom je organizirano i noćno kupanje do 23 sata. Uz Školu plivanja ovog ljeta na bazenima su organizirane i škola košarke, odbojke na pijesku te škola kuglanja na obližnjoj Gradskoj kuglani.

Škola plivanja trajat će ukupno 30 školskih sati, a radi se u dvije kategorije: obuka neplivača te usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Škola plivanja traje do petka 19. srpnja, no u slučaju lošeg vremena će se produžiti. S iskaznicom Škole plivanja polaznici imaju slobodan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele sezone kupanja.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?