Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

PRIJAVI SE NA BESPLATNU EDUKACIJU ZA ZANIMANJA – Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba i Rukovatelj/ica građevinskim strojevima

PRIJAVI SE NA BESPLATNU EDUKACIJU ZA ZANIMANJA – Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba i Rukovatelj/ica građevinskim strojevima

Na edukaciju se mogu prijaviti osobe do 29 godina starosti nezaposlene najmanje 6 mjeseci i osobe iznad 30 godina starosti nezaposlene najmanje 12 mjeseci, te korisnici minimalne zajamčene naknade.

Autor: RVA/PSŽ
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 466

Požeško-slavonska županija poziva nezaposlene osobe na besplatne edukacije  za zanimanja Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba i Rukovatelj građevinskim strojevima (bagerom, utovarivačem, dozerom) u sklopu projekta „Znanjem do zaposlenja“.

Na edukaciju mogu doći osobe do 29 godina starosti nezaposlene najmanje 6 mjeseci i osobe iznad 30 godina starosti nezaposlene najmanje 12 mjeseci, te  korisnici minimalne zajamčene naknade.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti osobnim dolaskom u Požeško-slavonsku županiju u ulici Županijska 7 na Odjel za društvene djelatnosti u ured broj 27 radnim danom od 7,00 – 15,00.

Projekt „Znanjem do zaposlenja“ se financira iz Europskog socijalnog fonda iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.  Vrijednost projekta je 1.015.889,86 kn, a provodi se od rujna 2018. do lipnja 2020.  Požeško – slavonska županija poziva građane da daju svoj prijedlog i za druge edukacije koje bi odgovarale njihovim interesima. 

www.znanjemdozaposlenja.com.hr

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?