Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Traži se novi čelni čovjek Orljave d.o.o.

Traži se novi čelni čovjek Orljave d.o.o.

Odluka je to Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP), koju je potpisao predsjednik vijeća Goran Marić, ministar državne imovine

Autor: RVA
Fotografija: ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 1189

U dnevnom tisku danas je objavljen Javni natječaj za odabir kandidata za predsjednika Uprave trgovačkog društva Orljava d.o.o. Požega.

Odluka je to Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP), koju je potpisao predsjednik vijeća Goran Marić, ministar državne imovine.

Upravno vijeće CERP-a je u travnju ove godine u Nadzorni odbor imenovalo dva nova člana (Zvonko Rac iz Andrijaševaca te Blaženka Razum iz Zagreba), zaduživši ih da bez odlaganja pokrenu postupak raspisivanja javnog natječaja za obavljanje poslova predsjednika Uprave Orljave d.o.o. na mandat od četiri godine, što je upravo i učinjeno.

Dugogodišnji predsjednik uprave Orljave d.o.o. Luka Balenović je posljednjih dana prosinca prošle godine stekao uvjete za odlazak u prijevremenu starosnu mirovinu, što je tada i učinio, da bi dan poslije zamrznuo mirovinu i prvog dana 2019. godine nastavio obnašati dužnost predsjednika uprave. On je na toj dužnosti i danas.

Tko će ga naslijediti, odlučit će Nadzorni odbor Orljave te Centar za restrukturiranje i prodaju.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?