Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održan završni koncert Glazbene škole Požega

Sinoć je u koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega održan Godišnji koncert Mješovitog zbora Glazbene škole Požega i solista

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 258

Sinoć je u koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega održan Godišnji koncert Mješovitog zbora Glazbene škole Požega i solista. Tim je koncertom završena 14. koncertna sezona 2018./2019. Ovo je 74. koncert Glazbene škole Požega u ovoj školskoj godini što je pokazatelj zaista iznimnog rada škole.

 

Koncert je svečano otvorio Alen Kovačević, ravnatelj Glazbene škole koji je pozdravio posjetitelje koncerta te istaknuo kako je zadovoljan ovom vrlo uspješnom školskom godinom u kojoj su učenici Glazbene škole Požega ostvarili iznimne uspjehe na domaćim, ali i inozemnim natjecanjima. Posebno je naglasio da se unutar stotinjak osvojenih nagrada nalaze i tri Grand Prix nagrade te kako se nada da će i sljedeća školska godina biti isto toliko uspješna.

Program je obuhvaćao 11 točaka, a redom su to bile izvedbe poznatih kompozitora pod dirigentskom palicom Branke Horvat, prof. mentor. Dirigiralo je i troje učenika, članova Mješovitog zbora: Helena Tkalčec, Patrik Ružičić i Gabriela Mijatović. Zbor je pobrao velike ovacije publike nakon svake pojedinačne točke, no najviše se ipak istaknula izvedba The lion sleeps tonight čiji je dirigent bila Gabriela Mijatović.

 

Dirljiv je bio i sam kraj koncerta gdje su se maturanti, članovi Mješovitog zbora oprostili s ostalim članovima te dobili zahvalnice za sav trud i rad te doprinos zborskom pjevanju tijekom školovanja.

                                     

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?