Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projekt Export-expert - za povećanje zapošljivosti u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji

Projekt Export-expert - za povećanje zapošljivosti u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji

Grad Požega poziva vas da se uključite u programske aktivnosti projekta „Export-expert“ koji stjecanjem dodatnih znanja i vještina ima za cilj povećati zapošljivost otežano zapošljivih skupina u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 442

Grad Požega poziva vas da se uključite u programske aktivnosti projekta „Export-expert“ koji stjecanjem dodatnih znanja i vještina ima za cilj povećati zapošljivost otežano zapošljivih skupina u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji. Projektne aktivnosti uključuju pohađanje verificiranih programa obrazovanja, edukaciju za razvoj mekih/transverzalnih vještina te studijsko putovanje u inozemstvo. Ciljna skupina projekta su dugotrajno nezaposlene mlade osobe (6 mjeseci) do 29 godina starosti, dugotrajno nezaposlene osobe (12 mjeseci) starije od 30 godina, s minimalnim završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem.  

Trideset pripadnika ciljne skupine proći će tečajeve razvoja mekih vještina i programe formalnog obrazovanja, te će kroz projekt steći dodatna znanja i vještine koje će im omogućiti da postanu konkurentniji na tržištu rada te lakše dođu do zaposlenja.  Projekt je prijavljen u sklopu otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ Nositelj projekta je Grad Požega, ugovorno tijelo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a vrijednost mu je 1.379.665,23 kuna (100% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda).  

Prezentacija projekta za sve zainteresirane održat će se dana 11. lipnja u Lokalnoj razvojnoj agenciji Požega (Poduzetnički inkubator) s početkom u 11 sati.  Više o samom projektu možete pogledati na www.export-expert.com.hr. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odsjeku za gospodarstvo, poduzetništvo i europske integracije Grada Požege, tel. 312-586, putem emaila jelena.vidovic@pozega.hr.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?