Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Obilježen Međunarodni dan djece žrtava nasilja

Udruga Humanum u partnerstvu s Gradom Požegom, Centrom za socijalnu skrb Požega, Podružnicom Obiteljski centar Požega i Policijskom upravom Požeško-slavonskom u travnju ove godine započela je s provedbom javne akcije aktivnog i preventivnog djelovanja u sprječavanju i borbi protiv nasilja

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1351

Udruga Humanum u partnerstvu s Gradom Požegom, Centrom za socijalnu skrb Požega, Podružnicom Obiteljski centar Požega i Policijskom upravom Požeško-slavonskom u travnju ove godine započela je s provedbom javne akcije aktivnog i preventivnog djelovanja u sprječavanju i borbi protiv nasilja. Kako kažu iz Udruge Humanum, svrha ove inicijative je poduzeti preventivne mjere u sprečavanju i borbi protiv nasilja te analizirati stvarno stanje i probleme nasilja unutar obitelji, nad i među djecom na području Grada Požege i Požeško-slavonske županije. Akciju je svojim dolaskom podržao i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

00:40 Darko Puljašić

Aktivnosti građanske akcije „Tko ljubav dobije – nasilje od sebe odbije!“ provodit će se u trajanju od sedam mjeseci - od travnja do listopada 2019. prilikom čega će biti organizirano niz različitih aktivnosti namijenjenih različitim ciljnim skupinama – djeci, mladima, obiteljima, osobama starije životne dobi te stručnjacima koja se bave prevencijom i rješavanjem problema nasilja.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?