Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Promjena na čelu Kutjeva d.d.

Promjena na čelu Kutjeva d.d.

Kako doznajemo predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Josip Ređo je s danom 31. svibnja 2019. podnio ostavku na funkciju predsjednika Uprave iz osobnih razloga

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2212

Kako doznajemo predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Josip Ređo je s danom 31. svibnja 2019. podnio ostavku na funkciju predsjednika Uprave iz osobnih razloga. Sukladno navedenom Nadzorni odbor Kutjeva d.d. donio je jučer odluku o imenovanju za predsjednika Uprave Zlatka Romića mr.sc. iz Kule, koji je do imenovanja obavljao poslove direktora kontrolinga i EU fondova u Kutjevu d.d. te je dugi niz godina radio na složenim financijskim i strukturnim projektima u Kutjevu d.d.

Zlatko Romić imenovan je za predsjednika Uprave na vrijeme od dvije godine, a mandat mu započinje danas. Josip Ređo nastavit će svoju profesionalnu karijeru unutar Grupe Kutjevo. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?