Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novi projekt Grada Pleternice financiran iz Europskog socijalnog fonda

Novi projekt Grada Pleternice financiran iz Europskog socijalnog fonda

Zahvaljujući ovom projektu 20 dugotrajno nezaposlenih osoba dobiti će verificirano osposobljavanje za deficitarnim zanimanja i to za njegovatelja/icu, pomoćnog kuhara/icu i pomoćnog slastičara/ku

Autor: RVA
Fotografija: ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 399

Gradu Pleternici odobreno je financiranje projekta „Temelj razvoja“. Projekt u ukupnom iznosu od 841.512,04 kn financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., kroz poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina". Sam projekt se provodi na području grada Pleternice, a u partnerstvu sa Hrvatskim ženskim društvom Pleternica.

Zahvaljujući ovom projektu 20 dugotrajno nezaposlenih osoba dobiti će verificirano osposobljavanje za deficitarnim zanimanja i to za njegovatelja/icu, pomoćnog kuhara/icu i pomoćnog slastičara/ku. Cilj projekta je povećanje mogućnosti za zapošljavanje nezaposlenih osoba Grada Pleternice jačanjem stručnih znanja u deficitarnim zanimanjima i razvojem mekih i prenosivih vještina te jačanje kapaciteta i poboljšanje kvalitete rada stručnjaka koji rade sa nezaposlenim osobama na području Grada Pleternice.

Osim verificiranih osposobljavanja nezaposlenima će se pružiti i dodatne edukacije o samozapošljavanju i razvoju informatičkih vještina, kao i kreativne radionice, kako bi povećali svoje kompetencije ključne za povećanje zapošljivosti i lakši ulazak na tržište rada.

Isto tako provodi se jačanje kapaciteta stručnjaka koji svakodnevno rade sa nezaposlenim osobama u svrhu unapređenja usluga povezanih sa pristupom tržištu rada i socijalnim uključivanjem pripadnika ciljane skupine na tržište rada.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?