Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Miroslav Ivančić novi predsjednik Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Požeško-slavonske županije

Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Požeško-slavonske županije ima novo vodstvo a dužnost predsjednika obnašat će Miroslav Ivančić iz Pakraca

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 457

Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Požeško-slavonske županije ima novo vodstvo a dužnost predsjednika obnašat će Miroslav Ivančić iz Pakraca. Rečeno je to na danas održanoj konferenciji za novinare kojoj su uz novog predsjednika, prisustvovali i dosadašnji predsjednik Miroslav Crnjac, dosadašnji tajnik zajednice Ferdinand Troha, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Anto Pavličević i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić.

00:58 Željko Glavić

Zajednicu branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Požeško-slavonske županije čine hrvatski branitelji članovi Hrvatske demokratske zajednice, ali i branitelji koji nisu članovi stranke ali prihvaćaju temeljna načela i program HDZ-a. Predsjednik Zajednice je general bojnik Miljenko Filipović, koji je bio nazočan izbornoj skupštini održanoj 16.svibnja. Na Skupštini je izabran predsjednik, te 13 članova Županijskog odbora Zajednice. Za predsjednika je jednoglasno izabran Miroslav Ivančić iz Pakraca, a za članove Županijskog odbora također jednoglasno izabrani su dosadašnji predsjednik Miroslav Crnjac, dosadašnji tajnik Ferdinand Troha, Anto Pavličević, Antun Antunović, Vjekoslav Grbeš, Mato Jurić, Ivica Kopecki, Nedeljko Marić, Vladimir Mazal,  Zvonko Rodić, Vlado Stakor, Vladimir Šimunović i Ivan Vukas. Kod izbora članova Županijskog odbora pozornost je dana tome da svaki grad i općina ima svog predstavnika. Miroslav Ivančić je hrvatski branitelj, dragovoljac, bio je pripadnik ZNG-a, Hrvatske vojske, te Ministarstva unutarnjih poslova gdje je dočekao kraj Domovinskog rata.

00:42 Miroslav Ivančić

Tvrdi da 99% branitelja koji su krenuli u obranu Republike Hrvatske 1991. godine nije razmišljalo o ničemu drugom osim obrane Domovine, a nakon završetka rata većina je nastavila raditi svoj posao i osiguravati egzistenciju svojoj obitelji, reagiravši na posljednje reakcije oko povećanja broja branitelja koji do sada nisu regulirali svoj status.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?