Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U subotu manifestacija "Požega zdravi grad" i tradicionalna biciklijada

Tradicionalna manifestacija „Požega zdravi grad" ove se godine održava u subotu 25. svibnja s početkom u 9 sati

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 315

Tradicionalna manifestacija „Požega zdravi grad" ove se godine održava u subotu 25. svibnja s početkom u 9 sati. Manifestacija se održava kao dio Međunarodnog dana sporta i rekreacije, najznačajnije i najmasovnije međunarodne manifestacije sporta i sportske rekreacije kojom se potiče pozitivan stav prema zdravom, aktivnom i kreativnom stilu života.

00:27 Silvija Podoljak

rekla je Silvija Podoljak, direktorica Turističkog ureda TZ Požega. Manifestacija započinje okupljanjem u parku kod Nikole Tesle. HPD Gojzerica organizira izlet na Požešku goru i predstavlja svoju udrugu, planinarenje i planinarsku opremu. Bit će to prilika i za predstavljanje drugih sportskih klubova i njihovih aktivnosti. Tako će Udruga zdravi život prezentirati svoj „Teen Fitness“ program, dok će Odred izviđača Požega pokazati rad izviđača, podizanje šatora, igre spretnosti i druge igre s njihovih radionica. U ovogodišnju manifestaciju uključile su se i požeške škole - OŠ Antuna Kanižlića s humanitarnom akcijom Marijini obroci, Poljoprivredno-prehrambena škola sa sadnicama cvijeća i kolačima te OŠ Dragutina Lermana Brestovac s bučinim uljem i sjemenkama te proizvodima od lavande. U programu će sudjelovati i Policijska uprava Požeško-slavonska koja će i ove godine registrirati vaše bicikle od 9 do 12 sati, kao i Zavod za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije i Liga protiv raka Požega koji predstavljaju Nacionalni program ranog otkrivanja raka - projekt „Živjeti zdravo“. Sve sugrađane i njihove goste pozvao je da se odazovu gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:31 Darko Puljašić

Organizaciju ovogodišnje 6. Biciklijade preuzeo je Brdsko biciklistički klub Požega. Biciklijada je rekreativnog karaktera i vozit će se uz pratnju policije gradskim ulicama do Emovačkog Luga, a start je u 11,30 sati. Detalje oko Biciklijade predstavio je Mihael Rukavina iz Brdsko biciklističkog kluba Požega.

00:29 Mihael Rukavina

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?