Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Humanitarni sajam „Marijini obroci – gladnoj djeci za školski obrok“.

I ove godine Kanižlićevci pokazali veliko srce

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 465

 

U dvorištu osnovne škole Antuna Kanižlića traje Humanitarni sajam koji je organiziran u sklopu projekta  „Gladnoj djeci za školski obrok“  a koji ova škola ostvaruje u suradnji s udrugom Marijini obroci Hrvatska.  Valentnina Čurčić koordinatorica i voditeljica  ovog hvale vrijednog projekta 

Valentnina Čurčić

01:13 Valentnina Čurčić

Ovaj humanitarni sajam otvorio je Gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je čestitao svim učenicima i učiteljima na njihovom nesebičnom trudu i radu za one najpotrebitije te je iznimno ponosan na svoje male sugrađane

Darko Puljašić

00:36 Darko Puljašić

Kanižlićevci  već sedmu  godinu  organiziraju ovaj  Humanitarni sajam i tako pokušavaju  pomoći svojim malim prijateljima koji  trpe glad i siromaštvo.  Riječ je o velikom prodajnom sajmu rabljenih, očuvanih stvari po izuzetno povoljnim cijenama.  

Marijini obroci Hrvatska dio su međunarodnog projekta Mary`s meals koji u najsiromašnijim zemljama svijeta osiguravaju jedan obrok dnevno  djeci koja su na rubu najtežeg siromaštva, izgladnjelosti i umiranja. Taj „Marijin obrok“ djeci  je najčešće jedini obrok u danu. Mary`s meals trenutačno u svijetu hrane više od 1.200,00 gladne djece u 15 najsiromašnijih zemalja svijeta. Naime još uvijek 61 milijun djece osnovnoškolske dobi ne ide u školu zbog siromaštva i gladi.

Sajam je otvoren do 15 sati tako da još stignete posjetiti ga i pridružiti se Kanižlićevcima u ovoj plemenitoj akciji  kako bi prikupili što više donacija za 244 djece koja se školuju u Sackie Town Primary School u Liberiji a čiji su oni ponosni donatori.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?