Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Predstavljanje projekta „Zajedno do razvoja 2“

Predstavljanje projekta „Zajedno do razvoja 2“

Predstavljanje projekta „Zajedno do razvoja 2“ i ostalih projekata Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 306

U sklopu Dana otvorenih vrata EU fondova, u prostorima Regionalnog koordinator razvoja Požeško-slavonske županije PANORA  danas je održano predstavljanje nedavno potpisanog ugovora za projekt „Zajedno do razvoja 2“ te ostalih projekata koji su u pripremi i provedbi. 

Ravnateljica Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije Senka Horvat objasnila je dosadašnji rad Regionalnog koordinatora razvoja te se osvrnula na odrađene projekte i na one u pripremi.

Senka Horvat

00:34 Senka Horvat ,

Provedba projekta trajati će 4 i pol godine. Kroz ovaj  projekat Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU je prepoznalo naš rad, zajedno sa Požeško-slavonskom županijom koja nas je i preporučila za Regionalnog koordiratora županije i time nam omogućila da ovim projektom Ministarstvo osigura sredstva za naš rad. 

00:56 Senka Horvat

 Osim infrastrukturnih projekata radimo i na projektima sa javnim ustanovama, u pripremi je projekt sa Domom u Ljeskovici, razgovaramo sa Centrom za socijalnu skrb u Požegi gdje se otvaraju razne mogućnosti. Zgrada naše Županije ima velike potencijale, takozvana „Županova palača“, prijavljena je na prekograničnu suradnju sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom te čekamo rezultate da se taj objekt stavi u turističku funkciju, da pričamo o njemu one priče koje i zaslužuje da se prepričavaju u povijest. Suradnja sa našim školama se također nastavlja te radimo na energetskoj obnovi i pripremati ćemo sve ono što je potrebno da bi se i dalje mogli kandidirati. Također sa školama surađujemo i vezano za učenike za obitelji sa težom imovinskom situacijom i djeca kojoj je potrebna pomoć u nastavi, sve to je dio projekata u kojima mi sudjelujemo i pomažemo onima koji su nositelji tih projekata – zaključila je Senka Horvat.

Alojz Tomašević

Župan Alojz Tomašević   izrazio je svoj ponos i zadovoljstvo na dosadašnji rad te čestitao ravnateljici Senki Horvat i ostalim djelatnicima na svim uspjelim projektima te im poželio još puno takvih.

00:46 Alojz Tomašević

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?