Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Fred Matić: Glasajte za one koji će biti zastupnici ove zemlje u Briselu a ne briselski zastupnici za Hrvatsku

[PROMO] Fred Matić: Glasajte za one koji će biti zastupnici ove zemlje u Briselu a ne briselski zastupnici za Hrvatsku

Rođeni Požežanin Predrag Fred Matić, broj 3. na listi SDP-a na izborima za predstavnike za Europski parlament, danas je posjetio Požegu

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 723

Predrag Fred Matić, broj 3. na listi SDP-a na izborima za predstavnike za Europski parlament danas je posjetio Požegu. Rođeni Požežanin prijepodne je bio gost Radija Vallis Aurea, potom se družio s građanima na kavi, obišao je OPG-e te na kraju održao konferenciju za medije. Domaćini su mu bili Ivan Vlahović, predsjednik GO SDP-a Požega te Martina Vlašić Iljkić, potpredsjednica GO i ŽO SDP-a i predsjednica Foruma žena GO SDP-a Požega.

Ivan Vlahović je u uvodu rekao da su prigodom današnjeg obilaska OPG-ova razgovarali o njihovim  teškoćama i problemima, ali i prednostima koje poljoprivrednici imaju. Smatra da SDP na ovim izborima ima najjaču listu koju predvodi Tonino Picula, druga na listi je Slavonka Biljana Borzan a treći također Slavonac Fred Matić.

Fred Matić je rekao da se uvijek jako dobro osjeća u svom rodnom gradu. Obilazak OPG-ova ga se posebno dojmio.

00:44 Fred o OPG

Izdvojio je mladog čovjeka koji planira napustiti obiteljsko domaćinstvo - blago, zemlju i mehanizaciju i planira raditi kao vozač kamiona, što se Slavoniji ne smije dogoditi. „Seljak u Slavoniji mora biti ravnopravan seljaku u Francuskoj, Njemačkoj ili Italiji inače od Europske unije nema ništa. Nekad je Slavonija mirisala na bogatstvo, a danas na siromaštvo jer je svaka druga kuća prazna“, rekao je.

Slaže se da SDP ima najjaču listu, ali i smatra da svi hrvatski zastupnici u Briselu moraju raditi zajedno.

00:49 Fred o SDP

Za kraj je građanima poručio – izađite na izbore, glasajte za onoga za koga mislite da će najbolje zastupati vaše i naše interese u Briselu, da budu zastupnici ove zemlje u Briselu a ne briselski zastupnici za Hrvatsku.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?