Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Napokon novi asfalt između Nove i Stare Lipe

Na dionici Nova Lipa – Stara Lipa postavlja se novi asfaltni sloj, a intenzivni radovi će biti gotovi danas do kraja dana

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 383

Na dionici Nova Lipa – Stara Lipa postavlja se novi asfaltni sloj, a intenzivne radove koji će biti gotovi danas do kraja dana obišao je i gradonačelnik Darko Puljašić. Riječ je o zahvatu u dužini od 500 metara i širini od 4 metra na kojemu se radi kompletno presvlačenje kolnog zastora s cestovnim kanalima koji će se u sklopu tih aktivnosti očistiti kako bi se cesta zaštitila.

- Kroz dugi niz godina pohaban je asfaltni sloj na ovoj cesti što građanima stvara problem s komunikacijom. Odlučili smo napraviti kompletno presvlačenje kolnog zastora s kanalima čime će, nadamo se, naši sugrađani dobiti kvalitetnu, moderniziranu i sigurnu prometnicu. Ovo je još jedna potvrda da Grad Požega sustavnim širenjem gradskog prstena pokazuje kako je svaka ulica i svako naselje jednake važnosti kao i središte grada. Svi sugrađani moraju imati jednake uvjete i nastavit ćemo kontinuirano razvijati cijelu Požegu- rekao je gradonačelnik Puljašić.

Radove izvodi tvrtka Niskogradnja Jurčak, a njihova vrijednost je 200 tisuća kuna s PDV-om.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?