Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Kreće obnova Opće županijske bolnice Požega

Kreće obnova Opće županijske bolnice Požega

Najstariji dio bolnice započeo je s radom još 1936. godine, a sada će doživjeti veliku obnovu

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Požeška bolnica
Datum:
Broj pregleda: 1141

Opća županijska bolnica Požega započela je s provedbom javne nabave za energetsku obnovu zgrada Opće županijske bolnice Požega iz projekta koji se financira s 60% prihvatljivog iznosa iz Europskog fonda za regionalni razvoj, dok će se preostali iznos financirati sredstvima Opće županijske bolnice Požega.

Projektom će biti poboljšana energetska svojstava građevine izmjenom postojeće stolarije i bravarije novom energetski učinkovitijom PVC stolarijom i aluminijskom bravarijom. Sanirat će se strop prema neuređenom i negrijanom potkrovlju te ravni krovovi izvedbom novih slojeva termoizolacije mineralne vune i hidroizolacije, izvedba ETICS sustava kontaktne fasade sa mineralnom vunom te drugi popratni radovi.

Bolnica će se obnavljati redom: zgrada „nove“ bolnice, zgrada „stare“ bolnice, zgrada kardiologije, RTG zgrada, zgrada uprave te potom patologija.

Procijenjena vrijednost nabave je gotovo 17 milijuna kuna bez PDV-a. Javno otvaranje  ponuda je 9. svibnja u Ravnateljstvu Opće županijske bolnice Požega, a rok izvođenja radova je 30. travnja 2020. godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?