Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Nino Abramović jedini kandidat za predsjednika Požeškog športskog saveza

Nino Abramović jedini kandidat za predsjednika Požeškog športskog saveza

Nino Abramović ostat će, po svemu sudeći, na čelu Požeškog športskog saveza još četiri godine jer je jedini predao kandidaturu za sutrašnji izbor novog predsjednika na redovnoj Izbornoj Skupštini Požeškog športskog saveza

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 407

Nino Abramović ostat će, po svemu sudeći, na čelu Požeškog športskog saveza još četiri godine jer je jedini predao kandidaturu za sutrašnji izbor novog predsjednika na redovnoj Izbornoj Skupštini Požeškog športskog saveza.

Abramović je na čelu saveza još od veljače 2014. godine kad je s mjesta predsjednika zbog podnošenja ostavke razriješen Dražen Pekčec. Na prvi redovni četverogodišnji mandat Abramović je izabran 2015. godine. Osim njega, sutra će biti izabrana i dva dopredsjednika i članovi Izvršnog odbora te tri člana Nadzornog odbora.

Članovi Skupštine glasovat će i o prijedlogu proračuna za 2019. godinu teškom gotovo 4 milijuna kuna. Sredstva iz gradskog proračuna su nešto manje od 3 milijuna kuna, od čega je oko 2 milijuna kuna za programe športskih udruga i sufinanciranje vrhunskog sporta. Od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku očekuju oko 800 tisuća kuna za projekt Zajedno u športu.

Skupština je sutra (utorak) od 18 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori Požega

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?