Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Zgrada Policijske uprave požeško-slavonske dobit će novo ruho

Zgrada Policijske uprave požeško-slavonske dobit će novo ruho

Zgrada Policijske uprave požeško-slavonske ove će godine proći energetsku obnovu, prva od ukupno 26 policijskih zgrada u projektu energetske obnove

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 460

Zgrada Policijske uprave požeško-slavonske ove će godine proći energetsku obnovu, prva od ukupno 26 policijskih zgrada u projektu energetske obnove.

Na kompleksu koji čine tri fizički odvojene građevine bruto površine oko 2.840 m2 bit će izvršeni radovi poboljšanja energetskih svojstava tako da će se izvršiti izmjena postojeće stolarije i bravarije te će biti postavljena nova energetski učinkovitija PVC stolarija i aluminijska bravarija.

Sanirat će se krov uklanjanjem svih slojeva do nosive konstrukcije, među kojima ima i azbestnih ploča, bit će postavljena nova toplinska izolacije tvrdim pločama od kamene vune, hidroizolacijom na bazi PVC-a i aluminijskim profiliranim limom. Zgrada će izvana biti obložena kontakt fasadom s mineralnom vunom.

Ukupna procijenjena vrijednost radova je 5,5 milijuna kuna bez PDV-a, a javno otvaranje ponuda je 25. travnja 2019. godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?