Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pri kraju radovi na uređenju Željezničke ulice u Vidovcima

Riječ je o projektu vrijednom 975 tisuća kuna koji uključuje izgradnju kolno-pješačke površine u dužini 246 m

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 243

U Željezničkoj ulici u Vidovcima pri završetku su radovi na potpunom uređenju te ulice. Riječ je o projektu vrijednom 975 tisuća kuna koji uključuje izgradnju kolno-pješačke površine u dužini 246 m. Površina je asfaltna, omeđena betonskim rubnjacima. Radi se i sustav zatvorene oborinske odvodnje u cijeloj dužini zahvata, te sama oborinska odvodnja produžuje sjeverno od željezničke pruge u ukupnoj dužini od 362 m. Prema projektnom rješenju maksimalna brzina kretanja vozila u Željezničkoj ulici je predviđena na 30km/h.


Radove je danas obišao požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

- Bit će postavljena i nova LED rasvjeta na postojeće stupce gdje je HEP odradio rekonstrukciju mreže i doista će to biti potpuno uređena ulica kakvu su stanovnici dugo čekali i kakvu zaslužuju. Idemo dalje, nastavljamo radove u prstenu Požege i nadam se da će naši sugrađani prepoznati taj sustavni rad na svim onim prostorima koji su dugi niz godina bili zapušteni i zapostavljeni. – rekao je gradonačelnik te dodao kako su sljedeći radovi planirani u Ulici Janka Matka u Požegi.Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?