Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Nešto najljepše što se može napraviti u životu je darovati nekome život"

Raduje podatak da je trend smanjena broja novorođenčadi na području Pleternice zaustavljen, jer je u 2018. godini rođeno jedno dijete više nego li godinu prije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 529

Prošle godine na području grada Pleternice rođeno je 74 djece. U posljednja tri mjeseca 2018. svijet je ugledalo njih 19, a danas ih je u prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica ispred Grada Pleternice darivao zamjenik gradonačelnice Anto Barbarić. Grad Pleternica za prvo dijete u obitelji obiteljima pomaže s 1.000 kuna, za drugo 1.500 kuna, a za treće i svako sljedeće dijete po 2.000 kuna. Evo što je na prijemu rekao zamjenik gradonačelnice Anto Barbarić.

00:14 Anto Barbarić

Raduje podatak da je trend smanjena broja novorođenčadi na području Pleternice zaustavljen, jer je u 2018. godini rođeno jedno dijete više nego li godinu prije. Dječji vrtić je u fazi proširenja što će svakako smanjiti liste čekanja i omogućiti još bolje uvjete za najmlađe Pleterničanke i Pleterničane.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?