Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novim zanimanjima lakše do posla

Današnjom završnom konferencijom kraju se privodi projekt AGRO-TECH Obrazovanje za integraciju na tržište rada koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 329

Današnjom završnom konferencijom kraju se privodi projekt AGRO-TECH Obrazovanje za integraciju na tržište rada koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti oko 660 tisuća kuna. Nositelj projekta je Veleučilište u Požegi, a prodekan za razvoj dr.sc. Berislav Andrlić istaknuo je da su ciljevi i misija projekta ispunjeni.

00:41 Berislav Andrlić

Jedan od Renato Adžić iz Mihaljevaca kroz projekt je stekao zanimanje računalnog operatera, a evo kako se odlučio steći dodatnu kvalifikaciju.

00:22 Renato Adžić

Novo zanimanje stekla je i Ankica Fligić iz Požege.

00:24 Ankica Fligić

Ciljna skupina bile su osobe starije od 34 godine koje su evidentirane pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje kao dugotrajno nezaposlene osobe s područja Požeško-slavonske županije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?