Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Postignut novi korak u provedbi izgradnje aglomeracija Požega i Pleternica

Današnjim potpisivanjem ugovora između požeške Tekije kao naručitelja i tvrtke Investinženjering iz Zagreba kao izvršitelja napravljen je još jedan korak u provedbi projekta poboljšanja vodokomunalne infrastrukture na području aglomeracija Požega i Pleternica

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 682

Današnjim potpisivanjem ugovora između požeške Tekije kao naručitelja i tvrtke Investinženjering iz Zagreba kao izvršitelja napravljen je još jedan korak u provedbi projekta poboljšanja vodokomunalne infrastrukture na području aglomeracija Požega i Pleternica. Riječ je o velikim projektima jer ukupna predviđena vrijednost radova na aglomeraciji Požega iznosi 143 milijuna, a na aglomeraciji Pleternica 119 milijuna kuna. Kroz javnu nabavu posao nadzora nad ova dva projekta dobila je tvrtka Investinženjering, a o kojim se iznosima radi rekao je Ante Kolić, direktor Tekije.

00:47 Ante Kolić

Gradonačelnik Požege Darko Puljašić očekuje od izvršitelja dobar nadzor jer je riječ o projektu koji se radi za sljedećih 50 do 60 godina.

01:00 Darko Puljašić

Zadovoljstvo je izrazio i zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić.

00:27 Domagoj Katić

Aglomeracijom je obuhvaćeno i područje općine Velika, pa je potpisivanju nazočan bio i općinski načelnik Vlado Boban.

00:36 Vlado Boban

Ugovor je s Antom Kolićem, direktorom Tekije, ispred tvrtke Investinženjering potpisao direktor Damir Stipanov.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?