Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Tehnička škola Požega: „Zdrav za 5“

Tehnička škola Požega: „Zdrav za 5“

Policijska uprava požeško-slavonska i ove godine nastavlja provoditi aktivnosti vezane za projekt prevencije ovisnosti i zlouporabe droga – „Zdrav za 5“ koji zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 477

Policijska uprava požeško-slavonska i ove godine nastavlja provoditi aktivnosti vezane za projekt prevencije ovisnosti i zlouporabe droga – „Zdrav za 5“ koji zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Sam projekt je usmjeren na prevenciju ovisnosti i prevenciju zlouporabe alkohola, droga i igara na sreću kod djece i mladih, podizanje razine svijesti o potrebi zaštite i očuvanja okoliša i prirode te usvajanje zdravih stilova života.

U petak, 8. veljače, policijski službenik za prevenciju PU požeško-slavonske Miro Miličević održao je predavanje  na Tehničkoj školi u Požegi i to učenicima prvog razreda smjer tehničar za računalstvo  gdje je kroz jedan školski sat, na temu „Štetne posljedice i zlouporabe droga s policijskog aspekta“, pojasnio kako droga štetno djeluje na organizam te koje su posljedice konzumiranja. Učenici su također upoznati s prekršajnim i kaznenim odgovornostima vezano za zlouporabu droga.

Predavanja se nastavljaju i dalje tijekom veljače u svim odjeljenjima prvih razreda Tehničke škole.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?