Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega dobila privremenu ravnateljicu

Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega dobila privremenu ravnateljicu

Agencija će preuzeti djelatnosti koje je do sada izvršavao ukinuti Upravni odjel za europske integracije Grada Požege te upravljati Poduzetničkim inkubatorom u Industrijskoj ulici u Požegi, gdje će Agencija biti i smještena

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 870

Gradsko vijeće Grada Požege je krajem prošle godine donijelo odluku da se osnuje Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega (LO-RA-Požega). Agencija će preuzeti djelatnosti koje je do sada izvršavao ukinuti Upravni odjel za europske integracije Grada Požege te upravljati Poduzetničkim inkubatorom u Industrijskoj ulici u Požegi, gdje će Agencija biti i smještena.

Do imenovanja Upravnog vijeća i ravnatelja Agencijom će upravljati i rukovoditi Ida Dumančić, dipl.oec. iz Požege koja je u projektima Upravnog odjela za europske integracije od samih početaka.

Ona treba obaviti pripremne radnje potrebne za početak rada Agencije, prije svega pribaviti sve potrebne suglasnosti i odbrenja potrebna za početak rada, pripremiti prijedlog plana i progama rada Agencije, prijedlog Statuta Agencije, Pravilnika o unutarenjem usrojstvu i načinu rada te drugih općiha akata Agencije, sklopiti ugovor o radu s potrebnim brojem radnika za ostvarivanje plana i programa rada za početak rada Agencije te druge aktivnosti. Privremena ravnateljica obavljat će poslove sve do imenovanja ravnatelja.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?