Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] GoodLife kuća – novi smještajni kapacitet Požege

Svoje zadovoljstvo interesom za ostvaranje potpora izrazio je i gradonačelnik Darko Puljašić koji je danas obišao jedan od novootvorenih smještajnih kapaciteta, ruralnu kuću za odmor „Goodlife“ u vlasništvu Ivana Majetića

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1417

Grad Požega sredinom rujna prošle godine raspisao je javni poziv za dodjelu potpora u turizmu na području Grada Požege za 2018. godinu, s ciljem ulaganja u razvoj i unapređenje turizma na području Grada. Da je ova inicijativa urodila plodom govori podatak kako je do kraja prošle godine za ovu svrhu izdvojeno 145 tisuća kuna iz proračuna Grada Požege i to za 50 novih ležajeva.Svoje zadovoljstvo interesom za ostvaranje potpora izrazio je i gradonačelnik Darko Puljašić koji je danas obišao jedan od novootvorenih smještajnih kapaciteta, ruralnu kuću za odmor „Goodlife“ u vlasništvu Ivana Majetića. O kakvom projektu je riječ pojasnio je mladi vlasnik, koji je uz potporu djevojke Kristine Vaniš uredio staru kuću u Njemačkoj ulici 30.


00:31 Ivan Majetić

Informacije i rezervacije objekta mogu se ostvariti preko Facebook stranice Kuća za odmor GoodLife i kroz nekoliko dana na Bookingu.


Zadovoljstvo zbog novih smještajnih kapaciteta na području Požege izrazio je i gradonačelnik Darko Puljašić.


00:48 Darko Puljašić

Potpora podrazumijeva nepovratna financijska sredstva odobrena iz Proračuna Grada Požege za 2018. godinu, a dodjeljuje se za povećanje i unapređenje smještajnih kapaciteta, ostvarenje boljih turističkih rezultata, promociju turističkih potencijala Grada Požege, te unapređenje i proširenje turističke ponude.Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?